קלאבהאוס

Creative
איך נשמע לכם לשבת על קפה עם אילן מאסק? או להירגע מיום עבודה ארוך עם אופרה ווינפרי? אפליקציית קלאבהאוס כבר הספיקה לגבש לעצמה תדמית אליטיסטית ונחשקת, כזו שתגשים לכם את כל החלומות המקצועיים והפרועים ביותר שלכם ובעיקר- כזו שכדאי לכם מאוד להיות חלק ממנה.

אנחנו יודעים שברור לכם שנוכחות ברשת היא דבר חשוב לכל עסק או נותן שירותים. הפיד באינסטוש מתאר אתכם טוב יותר מכל שלט חוצות וסביר להניח שקמפיין טוב בפייסבוק יביא לכם יותר לקוחות נאמנים משיחות מכירה ממוצעות. אז אם כבר בחרתם לקחת חלק בעולם הדיגיטלי, כדאי שתשארו מעודכנים ותכירו כהוגן את האח הגדול של הרשתות החברתיות- קלאבהאוס.

אז מה זה קלאבהאוס?

מדובר באפליקציה שנכנסה לחיינו במרץ 2020 ומאז היא לא מפסיקה לצבור תאוצה, בעיקר בזכות השונות הבולטת שלה משאר הרשתות החברתיות. האפליקציה מכילה חדרי צ’אט מחולקים לפי נושאים ומבוססים על אודיו בלבד. בכל חדר יש “מדברים” ו”מאזינים”. כל אחד יכול לפתוח חדר בכל נושא, אבל לא כל אחד יצבור תאוצה וימשוך אליו משתתפים. השמות הגדולים יכולים לנהל גם חדרי ענק המכילים עד 5000 משתתפים בלייב. השוס- פרסום תמונות בביקיני לא ימשכו את תשומת לב המשתמשים כמו הידע שתפגינו בכריזמתיות בנושא אקטואלי ובוער.

בקיצור, זה ה-מקום לאשפי מילים.

 

איך היא יכולה לקדם אתכם מקצועית?

נטוורקינג- נשמע לכם מוכר? אנחנו בטוחים שאתם יכולים לדקלם במשך שעות את היתרונות הרבים שיש לו על הפיתוח האישי שלכם. קלאבהאוס זה ה-מקום לעשות את זה, ובגדול. הוא מעניק לכם את האפשרות להיכנס למועדונים העוסקים בתחום שלכם, להכיר אנשי מפתח או חברים חדשים בתעשייה ואפילו להפוך למשפיעני ידע וערך. ככל שתצליחו לסקרן יותר מאזינים- תגדלו בפלטפורמה. ככל שתתנהגו באדיבות ונימוס ותצליחו לנהל דיונים- תייצרו קשרים בעלי פוטנציאל להימשך גם בטווח הרחוק. זו ההזדמנות להלהיב אחרים באמצעות היכולות הוורבליות שלכם, הכריזמתיות והידע שצברתם במהלך חייכם.

למה היא כ"כ מצליחה?

כי היא היחידה מבין הרשתות שמבטיחה שהתוכן שלה שווה את הזמן שלכם. היא מאפשרת לכם להיחשף לתכנים מעשירים, להישאר מעודכנים בנושאים שמעניינים אתכם וליצור קשרים חדשים.  

מעבר לזה, תופעת הFOMO צוברת בה תאוצה כפולה, כי בניגוד לרוב התכנים המועלים לרשת, בקלאבהאוס לא נשאר תיעוד של התכנים ואי אפשר לחזור אליהם שוב ושוב. בדיוק בגלל זה, אתם תרצו להישאר כמה שיותר פעילים ומעודכנים. אם לא תכנסו לחדר שמעניין אתכם בזמן אמת- לא תדעו לעולם מה פספסתם.

בנוסף, היא יצרה לעצמה נחשקות עקב ההבנה שלא כל אחד יכול לקחת בה חלק. מי לא רוצה להשתתף במועדון הסגור הכי מדובר של השנה? 

הכניסה אליו מותנית בהזמנה שאפשר לקבל מאחד המשתמשים הפעילים. הקאץ’-  לכל משתמש יש רק 2 הזמנות לחלק לאחרים. אז אם במקרה התמזל מזלכם ושמעתם על משתמש חדש- זה הזמן להשיג ממנו את ההזמנה המבוקשת. 

 

ואם כל זה לא מספיק, כמות הסלבריטאים המשתתפים בה מגבירה את הנחשקות עוד יותר ונותנת הזדמנות לכל משתמש (כן, כן, גם לישראלי הפשוט) להשתתף בחדרים עם שמות כמו- דרייק, אשטון קוצ’ר, כריס רוק וקווין הארט. נשמע מפתה מספיק?

נגיד שקיבלתי הזמנה. מה עכשיו?

  • תהיו אקטיביים! כל חדר מחולק ל2 חצאים- האנשים שעל הבמה והמאזינים. זה בסדר לבחור להיות בצד של המאזינים ולצבור ידע חדש מדי פעם, אבל חשוב שגם לא תתביישו לעלות לבמה, תשתפו בעמדותיכם בצורה רציונלית, מכבדת ועניינית ותתנו גם לאחרים להביע את עצמם. 
  • לאחר שתצברו קצת ניסיון בפלטפורמה, צרו חדרים משלכם! נסו להיות מקוריים, אבל לא מקוריים מדי- חשבו על נושא שיכול לעניין ולמשוך גם אחרים. יוצר החדר הוא המודרייטור שלו. הוא זה שיחליט מי ידבר מתי, וכמה. נסו לשמור על תרבות דיון בין המשתתפים ולחלק את הזמן בצורה הגיונית והוגנת. 

  • כבר הבנו שאתם רוצים שישמרו איתכם על קשר. הדרך היחידה של המאזינים לעשות את זה גם אחרי שהחדר נסגר היא דרך פרופילי האינסטגרם והטוויטר שלכם. צרפו את הלינקים הרלוונטיים לפרופיל ודאגו להבהיר למאזינים בתוך החדר להרגיש חופשי לשלוח לכם הודעות דרך הפלטפורמות הנ”ל.

האפליקציה זמינה כרגע למשתמשי אייפון בלבד. יחד עם זאת, היא מתפתחת בקצב חסר תקדים וכמות המשתמשים בה גדלה באופן משמעותי עם כל יום שעובר. לפי המפתחים- עד סוף 2021 היא תפתח לציבור הרחב וכל אחד שירצה לקחת בה חלק- יוכל. מכיוון שהיכולת לפקח על כמות משתמשים כה נרחבת הולכת ויורדת, לא ברור אם קלאבהאוס תצליח לשמור על תדמיתה החיובית והרצינית לאורך זמן. 

אז אם כל השבחים עליה לא גרמו לכם לקפוץ על ההזדמנות עד כה- דעו שהרגע הכי טוב להיכנס לאפליקציה וליהנות מתוכן בעל ערך אמיתי, היה במרץ 2020. הרגע השני הכי טוב, הוא עכשיו. 


כאן אתם מתחילים את המסע שלכם.

Share

You might also like

האם שיווק משפיענים עדיין רלוונטי ב-2024?

Digital

השפעת הסושיאל על תנועות חברתיות – טרנד או כאן כדי להישאר?

Digital